Snel en goedkoop internet voor video streaming

0
7896

We streamen tegenwoordig meer en meer videodiensten. Denk aan Youtube, Netflix of Videoland. Dit vraagt ook steeds meer bandbreedte. Hoe vind ik nu een snelle en tevens betaalbare internetprovider? In deze blog lees je meer over goedkope en snelle abonnementen met interactieve TV.

 

Om makkelijk een keuze te kunnen maken welk abonnement het beste jouw past kun je hier verschillende internet abonnementen vergelijken op snelheid, prijs, soort verbinding etc. Wil je pakketten vergelijken van slechts 1 aanbieder? Klik dan op meer filteropties aan de linkerkant en vink de internet provider naar keuze aan. De tool toont dan alleen de pakketten van die provider. Je kunt de filters eenvoudig combineren en tevens kun je kiezen of je alleen op zoek bent naar internet of ook met (interactieve) TV, eventuele streamingdiensten als Netflix en bellen erbij.

 

Hier volgen een aantal algemene tips om het het vergelijken van internet abonnementen wat makkelijker te maken:

 

  • Ga je voor goedkoop, kijk dan naar de abonnementen van de volgende providers: Tele2, Online.nl, en T-Mobile
  • Wil je liever iets extra’s of een bepaalde kwaliteit, dan raden we de volgende internet providers aan: Xs4all, KPN en Ziggo
  • Providers met de beste score op snelheid: Ziggo en Vodafone/Ziggo
  • Ga je voor het meest uitgebreide netwerk, ga dan voor KPN internet, Telfort of Xs4all

 

Internet abonnementen vergelijken en tot de juiste keuze komen

Om echt een goede vergelijking te maken kun je het beste al je wensen op papier zetten en dan gericht gaan zoeken op aanbieder. Tegenwoordig hebben de meeste mensen hun thuisnetwerk aangesloten via een wifi verbinding. Vanwege een fluctuerend signaal kan dit nogal eens wat problemen opleveren. Als dit bij jou het geval is, dan kun je dat dus zwaar laten meetellen in welke provider je gaat kiezen. Je wil er in ieder geval eentje hebben met een goed draadloos modem. Misschien ben je wel meer een tv liefhebber en ga je voor de meeste zenders in het basispakket.

 

Begin met wat voor jou het belangrijkst is en schrijf maximaal 3 providers op die aan jouw wensen voldoen. Daarna is het makkelijker om internet abonnementen met elkaar te vergelijken en tot een goede keuze te komen.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here