Spectrasonics Omnisphere: de beste synthesizer op de markt

0
5418

Spectrasonics Omnisphere  is een van de nieuwste ontwikkelingen wanneer het aankomt op synthesizers. Dit programma is onmisbaar voor producenten van eigen muziek. Je kan zelf uit een breed aanbod van geluiden kiezen en deze helemaal uniek maken. Veel producten en bekende artiesten gingen je al voor met de Spectrasonics Omnisphere.

Software versus hardware synthesizers

De Spectrasonics Omnisphere is een software synthesizer, maar heeft ook een hardware-integratie. Op deze manier lijkt het net alsof je gebruik maakt van een hardware synthesizer. Dit is het enige synthesizer programma dat gebruik maakt van deze functie. Hierdoor heb je het gemak van een software synthesizer, met alle functionaliteiten van een hardware synthesizer

Duizenden geluiden om uit te kiezen

Alle gebruikers van de Spectrasonics Omnisphere kunnen gebruik maken van het grote scala aan geluiden en klanken die bij de synthesizer zitten. Je kan kiezen uit duizenden verschillende geluiden. Voor alle creatieve muziekproducten is dit een droom. Deze geluiden kunnen ingezet worden voor allerlei soorten muziekgenres. Wat voor soort muziek jij creëert, met de Spectrasonics Omnisphere vind je zeker de juiste materialen die jij nodig hebt.

Zelf installeren op jouw PC

Het voordeel van een software synthesizer is dat je deze zelf kan installeren op jouw eigen PC. Hierdoor kan je op alle plekken werken aan jouw muziek. Deze software wordt geïnstalleerd door middel van een USB-flashdrive. Dit is heel eenvoudig om zelf te doen en werkt met bijna elke soort PC.  Het programma installeert zich dan op de harde schijf van de PC. Oudere versies van synthesizers werden nog wel eens geïnstalleerd met een dvd. Dit is niet alleen onhandig om te gebruiken, maar het downloaden kon ook nog eens uren duren.

Gebruik door de bekendste artiesten

Spectrasonics Omnisphere wordt gebruikt door bekende artiesten en producenten. Het programma staat dus goed aangeschreven. Ondanks dat bekende mensen gebruik maken van dit programma, is het zeker ook geschikt voor de beginnende producent. Het programma is intuïtief te gebruiken en gemakkelijk te downloaden. Jij kan met de Spectrasonics Omnisphere dezelfde kwaliteit muziek maken als vele producten en componisten. Met deze synthesizer staat je niks meer in de weg om door te breken in de muziekwereld.

Eindeloze inspiratie

Met de Omnisphere heb je eindeloze inspiratie om muziek te maken. Het is ook mogelijk om eigen audiobestanden te uploaden. Je kan deze dan gebruiken als basis om hele nieuwe soorten muziek te maken. Met de duizenden verschillende geluiden raak je nooit verveeld en kan je eindeloos blijven creëren. Dit is waar elke artiest gelukkig van wordt!

De beste recensies

Niet alleen bekende artiesten hebben deze synthesizer al ontdekt. Er zijn duizenden fans van dit programma die erg enthousiast zijn. Voor beginnende artiesten is het een investering, maar dit is het zeker waard. Veel gebruikers zijn dan ook erg enthousiast en raden de Spectrasonics Omnisphere aan. Het product is in Nederland aan te schaffen op de site van I4Studio. Wanneer je nog twijfelt over welke synthesizer je aan moet schaffen, kan je bijna niet fout gaan met de Spectrasonics Omnisphere! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here