Hoe maak je een onvergetelijke filmavond in de achtertuin?

0
8109

Heb je ooit eerder de intentie gehad om de ervaring van een zomernacht opnieuw te beleven, geïnvesteerd in een drive-in film? Een flick-gelegenheid bij een werf is een ideale mogelijkheid om samen met dierbaren plezier te beleven aan een film onder de sterren, zonder zelfs het gemak van je tuin te verlaten. Hieronder ziet u hoe u een opmerkelijk filmevenement in uw achtertuin kunt produceren.

Wat voor soort evenement wilt u organiseren? Een date-avond om een ​​huwelijksverjaardag te vieren, een gebiedsblokviering, een verjaardagsviering, familiebijeenkomst of afstuderen zijn gewoon een paar evenementen die je kunt herdenken met een bedrijfsfilm. Een normale familiefilmavond kan ook extra uniek worden gemaakt door er een flickavond in de achtertuin van te maken met een opblaasbare filmvertoning.

Kies de film
Wanneer u het soort evenement kiest dat u wilt hosten en de bezoekerslijst, kunt u een geschikte film kiezen. Als je een verjaardag viert of afstudeert, laat de eregast de film kiezen. Kies voor een charmante dagavond een favoriete charmante film. Als je kinderen hebt tijdens je filmavond in de tuin, kies dan een prettige film van een familielid.

Wanneer u een film hebt gekozen, is het tijd om een ​​bestedingsplan te maken en ook contact op te nemen met een regionaal extern filmproductiebedrijf. Veel audio / visuele productiebedrijven werken met een breed scala aan klanten; van mensen die thuis een klein evenement willen organiseren tot klanten die substantiële opblaasbare filmvertoningen nodig hebben om honderden bezoekers te kunnen ontvangen.

Het externe bioscoopproductiebedrijf dat u kiest, moet een display-dimensie hebben die ideaal is voor uw tuinflick-avond. Het bedrijf zou u bovendien een projector en geluidsapparatuur moeten kunnen bieden om van uw filmavond een opmerkelijke, stressvrije ervaring te maken vergelijkbaar met een drive-in film of bioscoop.

Het verbeteren en instellen van uw achtertuin zijn verschillende andere gebieden waar u wat plezierig van kunt maken. Gebruik verlichting zoals Tiki-lantaarns en zelfs kerstverlichting om een ​​mooi tafereel te creëren en het bezoekers veiliger te maken om ‘s nachts te lopen. Overweeg om naar een plaatselijke evenementenwinkel te gaan of je ambachtelijke vaardigheden goed te gebruiken en thema-ontwerpen op te zetten als aanvulling op je film. Je kunt een late middag zwembadevenement organiseren, evenals bar-b-que, gevolgd door een ontspannende flick-avond bij het zwembad.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here