Advertentie- en marketingbenadering en filmdistributieplannen

0
8232

Het is te gemakkelijk om een ​​marketingbenadering en een filmdistributieplan te vergeten bij het maken van een indie-filmbudget. Producenten zijn geconcentreerd op het uitbreiden van een beperkt filmscript, werken zowel met cast als met personeel en volgen elke dollar die ze investeren. Studio-uitgavenplanfilms werken samen met goliathbedrijven om een ​​advertentiestrategie en filmdistributieplan op te stellen voor hun nieuwste hit.

Indie-filmmakers moeten creatief worden met hun advertentie- en marketingmethode en hun distributieplan voor films, zodat hun creatieve, harde werk niet zomaar weggaat nadat het klaar is. Ik heb veel geweldige dingen ontdekt door te volgen wat verschillende andere filmmakers doen om een ​​film op de markt te brengen om films van bedrijfsfilms te maken.

Eén film met een seksueel gedreven stijl produceerde kunstwerken en ook interesse in een reclameplan dat bestond uit condooms met de naam van de film erop gedrukt. Ik bespreek dat ze op filmfestivals uitstaken met deze fantasierijke techniek. Er zijn ook ongewone, door de Indie gegenereerde films die zo verdomd vermakelijk zijn dat ze zinvolle filmdistributie beschermen zonder een solide marketingstrategie om ze te promoten.

Waarom zou u echter de gok wagen dat uw film tot de ongewone zal behoren? Het denken aan een reclame- en marketingtechniek en een snelle circulatiestrategie, is wat succesvolle indiefabrikanten bedrijfsfilms doen. Ik bekijk geen beroepen in de entertainmentindustrie, zoals The Hollywood Press Reporter of Variety, omdat ze dit niet weten op basis van de realiteit van de indie-bioscoop.

Ik ben steeds vaker op blogsites terechtgekomen die worden gerund door indieproducenten en filmmakers die delen welke marketingstrategieën, evenals snelle circulatieplannen, hen hebben geholpen. Ik vind het echt leuk om Indie Slate Magazine en MovieMaker Magazine te beoordelen, omdat ze blijven hangen rond het maken van indiefilms en niet alleen het innovatieve deel van het proces.

Het ontwikkelen van een online buzz voor een indiefunctie is een van de meest betrouwbare middelen om een ​​film op de markt te brengen zonder dat u contant geld hoeft te investeren dat u niet heeft. Het kost gewoon persoonlijke tijd om een ​​filmblogsite, Twitter-account, Facebook-pagina, Google +1 en ook verschillende andere prominente sociale netwerkuitgangen te runnen. Groepsfinanciering voor indiefilms heeft echt aangetoond dat mensen wel reageren op online marketing.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here